Co jsem to ugriloval
2. října 2004Lang: cs
Ogriloval jsem toho už hodně, gril, který jsem si vyrobil, hřeje perfektně.Vždycky používám nejvýší pozici. Ze začátku grilování otvory v grilu zakryji plechy, aby to tak nehycovalo a v půlce je odstraním. Jako pomůcku mám Vitana gril komplet, to jsem dostal za koupení jejich koření, a je to velice kvalitní pevný a robustní, hold z pořádného nerezového tlustého plechu a ne jako ty kupovaný nejlevnější krámy, který rychle se rozpadnou.
Nejdřív gril, pořádně roztopím, pak do něj naházím
dřevěné uhlí, které jsem si udělal,
nechám to shořet, a když tam mám krásné uhlíky začnu grilovat.
Takhle jsem griloval naporcované kuře.
A ještě pár obrázků z jiného grilování.
Dobrý je k tomu čerstvě nakopaný a čerstvě nastrouhaný křen a samozřejmě pivo a hořčice.
A když grilujete s přáteli a máte k tomu puštěnou muziku je to dokonalé.
Články na podobné téma
Šunka
Zdravé jídlo pro dospělé i děti
Pravé Krkonošské kyselo
Co jsem uvařil
Odběr novinek
Pokud máte zájem dostávat příležitostně na email novinky.
Můžete se vyplněním emailu registrovat k
odběru novinek.
+